portada FabLab CentreBit Menorca Reserva: Impressora 3D

Reserva: Impressora 3D

La BCN3D Sigma és una impressora 3D que disposa de dos extrusors totalment independents que li permeten treballar d’una manera senzilla i eficaç.

  • Amb la seva gran àrea d’impressió DIN-A4 calefactada fins a 110ºC, la seva alçada mínima de capa d’50μm i el seu xassís d’alumini, la BCN3D Sigma aconseguirà imprimir totes aquelles peces que et proposis amb un altíssim nivell de detall.
  • Sistema IDEX. El sistema d’extrusors independents permet la fabricació de peces multilaterals o multicolors. Gràcies a aquest mecanisme podem combinar les característiques dels filaments i obtenir peces de gran detall i complexitat.
  • Podràs imprimir tota classe de peces al detall, amb un acabat precís i consistent en materials plàstics com el PLA, ABS, LAYWOO-D3/LAY-BRICK, NYLON, PVA/HIPS, FILAFLEX y BENDLAY en format filament i també en materials pastosos, com la ceràmica o els aliments.
  • Podràs imprimir qualsevol peça a què puguis dissenyar, gràcies a la llibertat geomètrica que aporta el sistema de doble extrusor independent. Les teves creacions en un format més gràcies al volum d’impressió 190x297x210mm

Link a manual